Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Warehouse Manager

REAGEER NU

Vacature Warehouse Manager

Wat vind jij leuker: logistieke processen optimaliseren of leidinggeven aan een logistieke operatie? Als jij niet wilt kiezen tussen beide, dan is dit een pracht warehouse manager vacature voor jou!
Voor Protest Sportswear te Warmond (nabij Leiden) zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven
Warehouse Manager
Jij managet de totale logistieke operatie van het distributiecentrum. Door jouw aandacht voor het continu verbeteren van processen, het ontwikkelen van KPI’s en de juiste sturing, weet je de gehele warehouse activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Het leuke aan deze rol is, dat je niet alleen strategisch meedenkt in oplossingen, maar deze ook zelfstandig met je team kan implementeren.
Jouw Kerntaken?
Je geeft leiding aan het distributiecentrum, welke een centrale HUB functie heeft voor wereldwijde distributie. Jij weet als geen ander analyses te vertalen naar de juiste doelen en aansluitende KPI’s, zodat het echt een “wedstrijd” wordt om deze samen als te behalen. Je maakt actieplannen en zet deze op een coachende manier uit in de organisatie.
Eigenlijk zorg je ervoor dat alle processen soepel verlopen en dat de productiviteit en efficiëntie continu worden verbeterd. Met een juiste inrichting van het ERP/WMS systeem weet jij het verschil te maken. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen zodat het voorraadbeheer en de distributie vlekkeloos verloopt. Jouw team waaraan je leidinggeeft is zeer betrokken. Vanuit jouw kracht op het vlak van coachen en aanmoedigen, weet jij de samenwerking nog verder te optimaliseren.

Wat is jouw plaats in de organisatie?
Als warehouse manager geef je leiding aan het logistieke officeteam (4 medewerkers). Daarnaast aan 2 warehouse supervisors, met daaronder 6 team leads en 5 allround employee warehouse medewerkers. Aangevuld met een flexibele schil van uitzendkrachten van maximaal 45 mensen per dag.

Functie eisen

  • Hbo-diploma met minimaal 5 jaar relevante leidinggevende ervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met Excel
  • Ervaring met het implementeren en optimaliseren van een ERP/WMS-systeem

Herken jij jezelf in deze persoonlijkheid? Dan leren wij je graag kennen!

  • Georganiseerd, stressbestendig en zelfstandig
  • Goede communicatieve vaardigheden en teamspeler mentaliteit
  • Sterk procesmatig inzicht en probleemoplossend vermogen

Het aanbod

  • Een fulltime job (parttime is bespreekbaar);
  • Standplaats is Warmond (12 min fietsen vanaf station Leiden en station Sassenheim);
  • Salaris afhankelijk van werkervaring (Schaal 10 MITT cao);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling, flexibele werktijden, 25 vakantiedagen en mogelijkheid tot aankoop van 7 extra verlofdagen;
  • Een dynamische en uitdagende werkomgeving met een uitstekende werksfeer en de leukste teamactiviteiten;
  • Zoveel leuke items de hele dag om je heen zorgt ervoor dat je garderobe in no time twee keer zo groot is, een leuke korting is dan mooi meegenomen!
  • Ruimte om jezelf te zijn, voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Legendarische Protestfeestjes!

Over Protest Sportswear

“To hell with logic, to hell with obstacles, let’s do what we love”, says Protest Sportswear! Sinds 1993 maakt Protest functionele en fashionable sportswear. Hun hoofdkantoor en distributiecentrum is gevestigd te Warmond/Leiden werken 80 mensen. Daarnaast werkt Protest met agenten en importeurs in meer dan 40 landen. Met haar sterke omnichannel strategie worden vanuit het eigen warehouse dagelijks tienduizenden producten geleverd aan b2b en b2c-klanten.
Wil jij werken voor een merk waar “fun” een belangrijke factor is en tegelijkertijd wordt gestreefd naar het beste resultaat? Nieuwsgierig naar waar Protest voor staat? Dit is jouw kans om deel uit te maken van het Protest team, Nederlands sterkste sportswearbrand, dat bekend staat om haar design en functionaliteit.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.
Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure?
Neem dan telefonisch contact op met Pieter-jan Venema (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) via 06-51028638.

Opdrachtgever

Dekker Olifanta B.V.

Publicatiedatum

03.09.2024

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Warehouse Manager
Dekker Olifanta B.V.
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Veerpolder 7, 2361KX Warmond
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Zuid-Holland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.