Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Distributie Centrum Manager

REAGEER NU

Vacature Distributie Centrum Manager

Neem jij op een natuurlijke manier de leiding en eindverantwoordelijkheid in een warehouse omgeving? En ben jij een echte motivator? Lees dan snel over deze Distributiecentrum Manager vacature. Voor HAVI te Barendrecht zijn wij op zoek naar een professionele
Distributie Centrum Manager
Als Distributie Centrum Manager ben jij eindverantwoordelijk voor de tactische en operationele zaken van jouw warehouse. Voor jou staat het behalen van de KPI’s centraal op het gebied van productiviteit, kwaliteit en veiligheid.

Je bent voor jouw DC verantwoordelijk voor de strategische doelstellingen van de organisatie en het vertalen naar specifieke plannen en activiteiten voor de korte en lange termijn. Je speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van budgetplannen voor het komende jaar. En je zorgt voor de naleving, vertaalslag en integratie binnen de operationele processen op jouw locatie. Je initieert continue verbeteringen binnen het DC, waardoor de organisatie een klantgerichte foodservice organisatie is met stabiele processen van hoge kwaliteit.

Optimale communicatie is iets waar jij voor staat: tussen warehouse managers, DC’s en andere collega’s. Het aansturen en coachen van het operationeel team van het DC (+/- 25 medewerkers) speelt hierbij een belangrijke rol. Je draagt zorg voor een efficiënte inzet van personeel en waar nodig schakel je met HR en onderhoud je het contact met externe (uitzend)bureaus. In deze functie ben je ook terug te vinden op de werkvloer, waar je gemakkelijk contact en oprechte verbinding maakt.

Het aanbod?

Als Distributie Centrum Manager bij HAVI maak je deel uit van een ambitieuze organisatie binnen een continu veranderende logistieke omgeving. Zij bieden jou een uitdagende functie waarin je je verder kunt blijven ontwikkelen in een collegiale en informele werksfeer. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en er is ruimte voor. Naast een passend salaris word een mooie jaarlijkse bonus geboden.

De ideale DC Manager?

Beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan als Warehouse en/of DC Manager en beschikt over kennis van logistieke processen. Kennis van voedselveiligheid (HACCP) is een duidelijke pré.
En heb jij de volgende skills? Dan leren zij je graag kennen!
Je hebt een hoog probleemoplossend vermogen en durft besluiten te nemen. Lopende zaken overzie jij uitstekend, je snapt de logistieke processen en bent een echte organisator. Als leidinggevende ben je duidelijk maar bovenal toegankelijk en mensgericht. Daarbij zijn goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels belangrijk.

Over Havi Logistics  :

Havi is een internationale dienstverlener gericht op het innoveren, optimaliseren en beheren van de Supply Chain van klanten. HAVI biedt onder andere diensten aan op het gebied van opslag, transport, planning en recycling. Daarnaast is HAVI ook bedreven in het versnellen van de fysieke Supply Chain processen door oplossingen aan te bieden op het gebied van data, analytics en inzichten. In Nederland verzorgen ze vanuit hun twee distributiecentra (Amersfoort en Barendrecht) de gehele logistieke keten voor klanten als McDonald’s, KFC, Papa John’s, Tacobell en Vapiano. Jouw standplaats is Barendrecht.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van HBO- en WO-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.
Heb je vragen over de functie van Distributie Centrum Manager, organisatie of procedure?
Neem contact op met Pieter-jan Venema, Recruitment Consultant, 06-51028638.

Opdrachtgever

Havi Logistics

Publicatiedatum

02.08.2024

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Distributie Centrum Manager
Havi Logistics
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Londen 3-7, 2993 LA Barendrecht
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Zuid-Holland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.